Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Yangın Son Dakika, Son Dakika | Manavgat'ta çıkan orman yangını kontrol ..., Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

Manavgat Yangın Son Dakika, Son Dakika | Manavgat'ta çıkan orman yangını kontrol ..., Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi.

Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika
Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haber, манавгат. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. 1 uçak, 4 helikopter bölgede.

Manavgat'ta Kopan Yüksek Gerilim Hattı Yangın Çıkardı ...
Manavgat'ta Kopan Yüksek Gerilim Hattı Yangın Çıkardı ... from foto.sondakika.com
Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Son dakika toplantısı sona erdi. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. İki katlı ev küle döndü. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. En son manavgat haberleri anında burada. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Son dakika toplantısı sona erdi. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Manavgat'ta Çocukların Oyunu Yangına Sebep Oldu - Son Dakika
Manavgat'ta Çocukların Oyunu Yangına Sebep Oldu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Son dakika toplantısı sona erdi. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat son dakika haber, манавгат. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.